Galleri F 15

Blikkåpnerne presenterer: Virtuell Varvin

8.mai - 8.mai

Galleriet er stengt. Dørene er lukket. Rommene står tomme, og vi i generasjonf15 klør i fingrene etter å servere dere kulturopplevelser. Vi er derfor superglade over å endelig kunne invitere dere til vårt første arrangement!

Lørdag 8. mai 18:00 blir det «Virtuell Varvin». Dette er en videosending med innslag av poesi, musikk, humor og kunst. Kommentarfeltet blir åpent for spørsmål og noen av oss vil være der for å kunne prate med dere.

Hele programmet er spilt inn i utstillingen «Intermediary Stages of a Never-Ending Process» av Kjell Varvin og innslagene har på hver sin måte blitt inspirert av denne utstillingen.

Program
Fredrik Høyer og Bendik Baksaas stiller opp med den fete musikken deres. Med den abstrakte kunsten til Kjell Varvin som backdrop fremfører de låta «!!!!» for oss.

Men dette er ikke alt. Vi har fått tak i flere godbiter som vi vet dere vil like!

To av oss blikkåpnere gleder oss til å vise dere et dikt vi har jobbet på. Blir du også stressa av alt du skulle ha gjort og av at klokka bare tikker og går? Da kan det være lurt å åpne øynene for de små gledene i livet. Diktet «Hverdagslige Gleder» av Mah-Noor og Evelina handler om nettopp dette!

Edvard Nygård, en tenåring fra Moss, kommer til å dukke opp. Han går Musikk, Dans og Drama på Kirkeparken VGS og kommer til å spille digg musikk inspirert av utstillingen til Kjell Varvin.

Vi skulle også filme en ny «Alene med kunsten» video for Virtuell Varvin, men det gikk ikke akkurat som planlagt. Det viste seg at blikkåpneren Håvard ikke var alene med kunsten allikevel! Følg med og møt galleriets nye æresmedlem.

Bli med og opplev slampoesi, musikk, dikt og kortfilm sammen med oss blikkåpnere lørdag 8.mai!

Du finner arrangementet her: https://bit.ly/3nH8ixd