Galleri F 15

AVLYST: Konserter i utstillingen Sounding Matter

15.mar - 15.mar

Vi beklager å meddele at konsertene i utstillingen Sounding Matter førstkommende helg avlyses som en følge av retningslinjer fra regjeringen og nasjonale helsemyndigheter om å få bukt med spredningen av koronaviruset (covid-19). Galleri F 15 og F 15 verksted holder også stengt.

Vi beklager ulempen dette kan medføre vårt publikum.

 

I anledning siste helg for utstillingen Sounding Matter inviterer vi til konserter:

Lørdag 14. mars kl. 12.00 og 15.00. Interferens, musikalsk verk av Ane Marthe Sørlien Holen fremføres i utstillingen.

Søndag 15. mars kl. 12.30 – 12.50, 13.30 – 13.50, 14.30 – 14.50 og 15.30 – 15.50. Besøkende kan komme og gå som de vil.
Musikerne Bernt Isak Wærstad, Kristine Tjøgersen, Jan Martin Smørdal, og danser Magnus Myhr fremføre konserter i verket Resonans.

Gratis inngang begge dager.

Utstillingen Sounding Matter består av tre skulpturelle lydinstallasjoner. Resonans, Interferens og Sediment. Verkene undersøker forholdet mellom ‘oss og våre omgivelser’. Med lyd, dramaturgiske strukturer og et minimalistisk visuelt formspråk, iscenesetter kunstneren Gunhild Mathea Olaussen lydlandskaper med scenografien som bakteppe. I utstillingsrommet ledes betrakteren inn i en lyttende tilstand, og det oppstår sammenvevinger mellom rom, lyd, materialer, verk og kroppene i rommet. Publikum inviteres til å tre inn i en omsluttende opplevelse – som i et gesamtkunstverk, som forener musikk, scenografi og visuell kunst. Verkene kan på en og samme gang oppleves som utfordrende og tilgjengelige.

Takk til Norsk kulturråd, FFLB og NBK regionale prosjektmidler for visuell kunst.