Galleri F 15

Artist workshop: Self portraits with Kristin Romberg

5. Nov 2023

Lag Julian Opie-inspirerte selvportrett med Kristin Romberg

Hjertelig velkommen på verksted med kunstner Kristin Romberg på F 15 verksted. Kristin tar dere med inn i Julian Opies utstilling JO.VR/GF15@MOSS for å se på Opies tilnærming til portrett. Vi snakker om virkemidler som forenkling, linje, form, farge og særpreg. Tilbake på verkstedet lager dere selvportrett i Julian Opie-stil. Med fotografi som utgangspunkt kalkerer dere for så å fargelegge med tusj.

Verkstedet er en del av vårt familieprogram og retter seg mot barn og unge. Voksne som er sammen med barn får også lage selvportrett.

Det er gratis å delta.

Verkstedet har oppstart på to tidspunkter:
Kl.12.00
Kl.13.30

Vi gleder oss til å se dere her!

Om kunstneren

Den norske billedkunstneren Kristin Romberg (f. 1970) har siden 2001 arbeidet med malerier i store formater. Hun er utdannet ved University of Sydney, kunst, Westerdal reklameskole, Einar Granum kunstskole og har hatt en rekke utstillinger i Norge og i utlandet. Romberg ønsker å trekke betrakteren inn i en fargerik, dynamisk verden som svever mellom det subtile og det representative. Hun er opptatt av hvordan linjene og fargevalget endrer seg etter hvor hun befinner seg geografisk.

https://www.kristinromberg.com/