Galleri F 15

Soloppgangkonsert: Oscar Danielson

13. aug 2023

Herved inviteres du til årets vakreste utendørskonsert i Moss. Det hele skjer grytidlig i det sola står opp ute på gresset på Galleri F 15 på Alby. På scenen står selveste Oscar Danielson. Han spiller alene og du som publikummer inviteres til et nært og eksklusivt møte med artisten der fjorden og soloppgangen blir en del av kulissen og opplevelsen.  

Oscar Danielson er sin egen sjanger, en høyt verdsatt liveartist og av mange ansett for å være en av Sveriges beste tekstforfattere. Han debuterte i 1996 med den kulterklærte «Schysst & Populär». I 2012 mottok han en Grammy for barnealbumet «Det kostar på att vara barn». Oscar er også aktiv som forfatter og har utgitt fire romaner.

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Ingen er som Oscar Danielson, noe teksten hans vise. Etter albumet «Stokholm i mitt hjärta» (2011) med låten «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia. Sangen er på mange måter soundtracket til småbarnsforeldre der gjenkjennelsen i teksten er spesielt rørende, akkurat som mange andre av hans tekster.

Nå kommer den Stockholm-fødte 49-åringen tilbake med en konsert som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Praktisk info:

Sted: Alby
Varighet: ca. 1 time og 15 minutter
Arrangør: Moss kulturhus

Pris: 415,-
Kjøp billett her
Konserten starter presis.

Du kan kjøpe noe godt å spise til konserten. Cafe Bit på Galleri F 15 serverer frokost fra kl 0430.

Frokost må kjøpes på forhånd og består av traktet kaffe, eplemost fra Dyre gård og baguette med hummus og ost. Pris for frokostpakke: kr. 165,-.

Galleri F 15 åpner dørene til utstillingene sine etter konsertslutt.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Les mer på mosskulturhus.no