Alby April (1 Of 1) 2

Til Galleri F 15

Adresse: Albyalléen 60, 1519 Moss

Til fots: Alby gård ligger en forfriskende spasertur fra Moss Sentrum. Er du i lokalkjent og i form tar det deg rett over halvtimen, mens man ellers bør regne 45 minutter til en time. Det er flere ruter man kan gå fra sentrum til Alby, for eksempel kan man legge turen til kyststien, som ikke er den raskeste, men kanskje den vakreste veien.

Flex: Busstilbud mellom Moss Sentrum og Alby Gård. Reisen må bestilles på ordningens hjemmeside minst en time før avgang og er tilgjengelig fra 09.00 – 14.00 mandag til lørdag.
For info og bestilling se: Østfold Flex

Buss: Fra bussgata og togstasjonen kan man linje 203 eller 205 til Tronvik mandag – lørdag. Herfra tar det rundt 15 minutter å gå.
For ruter og mer info se Østfold Kollektivtrafikk

Taxi: Det står vanligvis taxier og venter ved Moss stasjon, men kommer du annenstedsfra kan du nå Moss Taxi AS på telefon: 06950
For mer info se Moss Taxi

Til Moss

Tog
Det er gode togforbindelser til Moss fra Oslo, Halden, Fredrikstad og Sarpsborg og Gøteborg.
For info og billetter se Vy

Buss
Det går buss fra Oslo til Sarpsborg (NX3) og Hvaler (NX6) hvorav Sarpsborg stopper i Moss Sentrum og Hvaler stopper på Mosseporten.
For info og billetter se Nettbuss

Ferje
Befinner du deg på vestsiden av Oslofjorden kan du ta Bastøfosen fra Horten til Moss. Hvis du er passasjer uten kjøretøy er det helt gratis å krysse fjorden.
For mer info se Bastøfosen

Bil
Med bil tar det i underkant av en time å kjøre fra Oslo, Svinesund eller Ørje hvis en kommer over E6 eller E18.
På Alby er det gratis parkering og ladestasjon for el-bil.