FAMILIEVERKSTED UKE 24
Aktivitetsbord!

Helgas familieaktivitet kommer fra aktivitetsbordet som man vanligvis finner ved inngangen til Galleri F 15. Denne gangen er det utformet digitalt og vi tar med oss inspirasjon fra utstillingen ut i sommerværet. Velkommen! Les mer her.

01utforskerpose Web

FAMILIEVERKSTED UKE 23
Utforskerposen!

16. juni åpner utstillingen Earth, Wind, Fire, Water – Nordisk kunsthåndverk og allerede nå kan du sniktitte på oppgavene som følger den i Utforskerposen!

04Utforskerpose Web

FAMILIEVERKSTED UKE 22
Optisk illusjon!

Marie og Nicolas er tilbake i naturen og viser oss hvordan vi kan tenke nytt om omgivelsene våre. Ulike perspektiver , linjer og former kan lære oss å se naturen på en helt ny måte.

Prøv det selv og del gjerne med oss! #f15verksted

FAMILIEVERKSTED UKE 21
Gå i ett med naturen!

Mens vi venter på at verden skal åpne igjen blir vi med F 15-formidlerne Nicolas og Marie ut i naturen for å utforske hva slags former vi egentlig er omgitt av.

Prøv det selv og del gjerne med oss! #f15verksted

Finn Et Sted

FAMILIEVERKSTED UKE 19
Land art!

La deg inspirere av dine omgivelser. Bruk blikket. Stopp opp et sted du vanligvis ikke ville stoppet på denne årstiden.

Finn stedet for kunstverket ditt.

Velg deg former fra naturen og samle materialer du vil bruke.

Sett i gang og ta deg gjerne god tid.

Del med oss på #f15verksted

Lag Noe Kunst

20200428 161741

FAMILIEVERKSTED UKE 18
Vi utfordrer deg!

Mens vi venter på åpning av utstillingen Earth, Wind, Fire, Water – Nordisk kunsthåndverk, 44. Tendenser utfordrer vi deg til å lage kroppsskulpturer. Hvordan kan du bli i ett med naturen? Følg former og linjer, bruk blikket, spill på det absurde og humoristiske, og vær kreativ! Ta med en venn!

Del gjerne med oss #F15verksted #kroppsskulptur

20200428 161327

FAMILIEVERKSTED UKE 17
Ta med familien på skattejakt i skogen, stranda, hagen eller parken!

Ta med dere noe fint eller interessant dere finner som f.eks en stein, kvist, rot eller et skjell. Tilbake hjemme tegner dere det dere fant. Med utgangspunkt i formen lager du en ny tegning. Hva inspirerer deg ved formen og hva får den deg til å tenke på? Kanskje det blir et troll? Eller noe helt abstrakt?

Del gjerne med oss på #f15verksted

Web3

FAMILIEVERKSTED UKE 16
Tid for frø! 

Lag små potter av aviser, blader eller eggekartong og bruk frø fra grønnsaker og frukt du har hjemme, slik som chili, paprika og sitron. Tegn gjerne hva det skal bli på en ispinne – en god unnskyldning for å spise is først!

Del gjerne det du sår med #f15verksted

Web 2

Forside Egg

FAMILIEVERKSTED UKE 15: Påskeegg
Du trenger papp (gjerne fra en eske), nål, perler og garn. Avtal med en eller flere venner om et felles tre dere kan henge eggene, eller pynt treet i hagen.

Del gjerne bildet av dine egg med #f15verksted.

 

Collageegg

Web 1

FAMILIEVERKSTED UKE 14
Vårtegn: Lag en påskehare med kvister og materialer du finner hjemme. 

Avtal med en eller flere venner om et sted dere kan plassere harene (f.eks i skogen, ved skolen, på stranden eller et annet sted som dere liker). Husk å avtale forskjellig tidspunkt! Dette er en annen måte å «møtes» på, nå som vi ikke kan være sammen. Håper det blir mange påskeharer som samler seg!  Del gjerne bildet med #f15verksted

Web 2

FAMILIEVERKSTED UKE 13
Lag rytmeinstrumenter av det du har hjemme!

Vi lar oss inspirere av Gunhild Mathea Olaussens lydinstallasjoner på Galleri F 15 og lager rytmeinstrumenter med ulike materialer. Post foto av ditt instrument på Instagram og beskriv lyden. Tagg #f15verksted. Kanskje dere også kan lage en liten minikonsert?

Selv om F 15 verksted har stengt dørene som et tiltak for å hindre spredning av koronaviruset jobber vi videre med spennende oppgaver man kan gjøre hjemme. Følg med på denne siden for ukentlige oppdateringer. Denne uken står påskehøytiden i sentrum for oppgavene.

Vis oss hva du har laget på Instagram med #f15verksted