Ledig stilling: prosjektkoordinator for Blikkåpner

Prosjektkoordinator med produsentansvar for Blikkåpner Moss 

Er du lidenskapelig opptatt av ungdomsarbeid og samtidskunst? Blikkåpner Moss søker en engasjert prosjektkoordinator i en 40 % stilling. Dette er et treårig engasjement fra 1. september 2024 til 30. juli 2027. Med mulighet for ytterligere prosjekttimer i forbindelse med vår planlegging av utstillinger og formidling.

Om Blikkåpner Moss: Blikkåpner Moss er en del av et større samarbeid mellom kunstinstitusjoner på Østlandet og er finansiert med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Vårt ungdomsprogram fokuserer på utvikling og tilrettelegging av kunstformidling for ungdom. Vi tilbyr 8 ungdommer i alderen 16-19 år en betalt deltidsjobb, hvor de får mulighet til å skape arrangementer og innhold for å nå ut til andre unge. 

Hovedoppgaver:  

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner: 

Utdanning:  

Vi tilbyr:  

Stillingen vil samarbeide tett med Blikkåpner Moss prosjektleder. Den er plassert i Galleri F 15s kunstfaglige avdeling.

Søknadsfrist: 21. juni 2024 
Send inn din søknad via Finn.no.

For spørsmål om stillingen kontakt prosjektleder: marthe@gallerif15.no eller avdelingsleder mch@gallerif15.no

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om Galleri F 15:
GALLERI F 15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Galleriets egenart ligger i den unike kombinasjonen av kunsten og stedets arkitektur i en lystgård fra 1800-tallet og beliggenhet i et historisk herregårdslandskap på Alby Gård. 

Galleriets kunstprofil er eksperimenterende og utforskende og inkluderer undersøkelser av samfunnsrelevante temaer. Gjennom samarbeid med lokale og internasjonale aktører i kunst- og kulturfeltet arbeides det målrettet for aktualitet og engasjement hos et bredt publikum. Galleri F 15 gir ut publikasjoner og arrangerer møter med kunstnere og familieaktiviteter i tilknytning til utstillingene.