Galleri F 15 har en egen galleributikk der vi tilbyr et bredt utvalg innen kunstbøker, design, kunsthåndverk og papirvarer.

I tillegg vil du også kunne finne egenprodusert ting tilpasset enkelte av våre utstillinger og stedet. Det er også mulig å kjøpe galleriets egne publikasjoner.

Galleriet har gjennom flere år vært opptatt av å formidle bærekraftige produkter i galleributikken. Vårt fokus er alltid kvalitet foran kvantitet, og en stor del av produktene vi selger er produsert for hånd av bærekraftige materialer, som f.eks. tre, skinn, keramikk, glass og papir fra lokale, regionale og nasjonale kunstnere og designere. I tillegg er det også et godt utvalg av bøker, leker, spill, kataloger, notatbøker og kunstkort.

Hvis du ikke bor i nærheten, men ser noe du liker, kan du ta kontakt på e-post til er@gallerif15.no , så sender vi varen i posten mot et frakttillegg.

Galleributikken vil fortsette å jobbe kontinuerlig for utviklingen av en bærekraftig butikk, og sette søkelys på kvalitet foran kvantitet.

Vi har passende gaver for alle anledninger; bursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup og firmagaver. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du også kjøpe gavekort hos oss.

F 15 og Momentums venner får 15% rabatt på de fleste av våre produkter! Meld deg gjerne inn her.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Julebutikken (7 Of 16)