Momentum 12

Utlysning for deltakere til Feral Business Training Camp – Momentum 12

15. jun - 18. jun 2023

The Feral Business Training Camp er et program for trening og avtrening i næringslivets grå kunst for kunstnere og andre, som en del av MOMENTUM 12: Together as to Gather. I løpet av tre dager vil vi fordype oss i detaljene i vår egen virksomhet og levebrød. Vi skal ta utgangspunkt i en utvidet definisjon av «næringsvirksomhet» som «enhver produktiv aktivitet som kan gi oss næring».

Denne uvanlige sammenføyningen av kunst og næringsliv handler ikke om å bruke kunstneres kreativitet i tjeneste for bedre forretningsresultater (eller for å dekorere foajeer). Det er heller ikke en mulighet for å øke produktiviteten vår med alternative forretningsmodeller, pitching eller planer. I stedet vil vi eksperimentere med materialene og selve næringslivets natur, leke med nye former for selvtillit og begi oss ut i det ukjente om hva annet næringsvirksomhet kan bety.

Feral Business Training Camp bruker «trening» som et bilde på lek og gjentakelser i endeløs variasjon, i stedet for lydighet eller orden. Ideen er å komme ut av våre egne mønstre og inn i andre: en del av en pågående prosess for å løse opp vanene, rutinene og unngåelsen som det å tenke på «virksomhet» ofte frembringer. Det kan også betraktes som en form for motstandstrening: hvordan bruke det vi vet politisk, eller sanser visceralt, mot utbrente troper av forretningskonkurranse, innovasjon, vekst og fremgang, i kunsten som andre steder.

Utlysning for deltakere:
Feral Business Training Camp er åpen for besøkende til MOMENTUM 12 og lokale utøvere. Vi inviterer til søknader fra: kunstnere, småbedriftsoperatører, kunstnerdrevne- og samfunnsinitiativer, frilansere, kollektiver, kreative administratorer og alle andre som jobber med eller er nysgjerrige på radikal eller eksperimentell forretningspraksis. For å delta blir du bedt om å ‘Ta med din egen bedrift’. Dette kan være i alle former: fra et etablert forsøk til en forretningsidé eller drøm.

Praktisk info:
Feral Business Training Camp starter med en åpningspresentasjon på kvelden torsdag 15. juni, og foregår lørdag ​​17. juni til søndag 18. juni fra 10.00-15.30 hver dag. Deltakerne må forplikte seg til hele forløpet for å sikre seg plass. Det er ingen pengeavgift for å delta, men du kan bli invitert til å forhandle med ressurser, i erkjennelse av at verdi ikke alltid er lik penger.

Sted: KunstnerVerkstedet – Henrich Gerners gate 10c, 1530 Moss

Slik søker du:
Vennligst send maksimalt én A4-side, som oppsummerer din egen virksomhet / levebrødspraksis og din interesse for Feral Business Training Camp. Send søknaden på e-post til: fbtc@feraltrade.org. Eventuelle spørsmål om programmet eller søknadsprosessen – vennligst kontakt oss på: fbtc@feraltrade.org

Om kunstneren:
The Feral Business Training Camp er et program av kunstner, næringsdrivende og villøkonom Kate Rich. Hennes arbeid med unmaking business training bygger på to tiår med kunst-forretningspraksis.

Hvor
Kunstner Verkstedet –Henrich Gerners gate 10c, 1530 Moss

Når
Lørdag 17. juni – søndag 18. juni 10.00 -15.30

Åpningspresentasjon:
Torsdag 15. juni 18.00-20.00 – F 15 verksted, Galleri F 15.