Til utstillingen Munchs mesener og samlere, venner og hjelpere 1900-1916, tilbyr vi omvisning og verksted. I omvisningen får elevene møte grafikk og maleri, portretter og landskap, samt lære om Munchs tid i Moss. I verkstedet skal vi jobbe med koldnål på sinkplate og lage våre egne trykk. Med inspirasjon fra utstillingen og Munchs fremstillinger av dyr og mennesker som karikaturer, skal vi lage egne portretter.  

Til utstillingen med Munch er det egne sikkerhetsregler. Vi tar imot 15-20 elever pr gruppe og en omvisning varer fra 30-45 min. Det er krav til avstand mellom elev og kunstverk, og det må følge med en person fra skolen som følger omviseren, holder orden på gruppa og passer på at avstand til kunstverk overholdes. Hvis det er en klasse som deles i to grupper må det følge 2 personer fra skolen. 

Utstillingen står frem til 4.mai. I april vil tilbudet være spesielt rettet mot 3. trinn som en del av lokal skolesekk. I uke 12 og 13 tilbyr vi omvisning og grafikkurs for andre trinn, fra kl 9.00 tirsdag – fredag. Omvisning kan bestilles hele perioden. Til forberedelse før besøk og til etterarbeid er det utarbeidet en læringsressurs. 

Videre til læringsressurs

Videre til Munch i Moss – læringshefte for 7. trinn

Munch i Moss 1913-1916. Undervisningshefte for 7. trinn ble laget etter Munchutstillingen i 2013 og 2016 på Galleri F 15, som spesielt fokuserte på Munchs tid i Moss. Ta kontakt ved spørsmål eller ønske om å motta dette heftet. Utenfor Galleri F 15 finner du et eget Munchskilt som forteller om tidens hans i Moss og som viser til Munchstien.  

Bestill:
Formidlingsleder Guro Dyvesveen
gd@gallerif15.no
99 40 81 48

Formidlingskonsulent Marthe Næstby
marthe@gallerif15.no
91 58 04 39