Galleri F 15 søker 8 nye blikkåpnere, kanskje det er deg eller noen du kjenner?

Har du lyst på en deltidsjobb hvor du kan skrive, fotografere, designe, lage podkast, drive med sosiale medier, organisere egne arrangementer og formidle kunst? Som blikkåpner gjør du alt dette samtidig som du blir kjent med en anerkjent kunstinstitusjon fra innsiden! Blikkåpnerne trenger ikke ha noen forkunnskaper om kunst, men bør ønske å utfordre seg selv og lære nye ting. 

Gjennom Blikkåpnerprogrammet tilbyr Galleri F 15 betalt jobb til åtte kreative ungdommer i alderen 16-19 år. Målet er at ungdommene skal finne sine egne måter å formidle samtidskunst på og gjøre utstillinger mer relevant for et yngre publikum. Jobben gir unike muligheter til å utvikle egne kreative interesser og høste av erfaringer i samarbeid med andre. Du blir en del av et større nettverk med blikkåpnere fra andre kunstinstitusjoner. 

Beregnet arbeidstid er fire timer i uka, men med mer arbeid i enkelte perioder. Fortell i søknaden hva du er mest interessert i å jobbe med; sosiale medier og video, arrangement og program, foto og grafisk design eller lyd-, musikk og teknikk. 

Du finner lenke til søknadsskjemaet på blikkapner.no
Søknadsfristen er søndag 22. mai.