LÆR OM KUNST

I Galleri F 15 tilbyr vi en rekke muligheter for å oppleve, delta eller lære om kunst. Med gratis omvisninger og verksted på søndager, tilrettelagte formidlingstilbud for barn, ungdom og voksne samt arrangementer knyttet til utstillingsprogram og sesong. Ta kontakt for å få tilpasset omvisning eller verksted for deg eller din gruppe.

IOT 9131

Omvisning

Galleri F 15 tilbyr omvisning i alle utstillinger. Bestill omvisning til opptil 30 personer eller bli med på gratis omvisning søndager kl. 14.00.

Bestill omvisning
Formidlingshus06 Web

Aktiviteter for barn

Hver søndag er det gratis familieverksted kl. 12-15. Du kan også ta med deg utforskerposen inn i utstillingen eller være kreativ ved aktivitetsbordet.

Les mer
Varvin formidling 12HØY

Skole og barnehage

Galleri F 15 tilbyr omvisning for alle skoler, og i tillegg verksted for barnehage og barneskole. Vi samarbeider med Den kulturelle skolesekken i Viken og om Kunst i nærmiljø med Reier skole.

Les mer
Julian Opie WEB 11

Blikkåpner

Blikkåpnerne er ungdom i alderen 16-19 år som ansettes av Galleri F 15 til å formidle og kommunisere utstillingene til egen aldersgruppe og galleriets publikum. Vi søker nye blikkkåpnere hvert skoleår.

Les mer

Åpningstider

Bestill omvisning