LÆR OM KUNST

I Galleri F 15 tilbyr vi en rekke muligheter for å oppleve, delta eller lære om kunst. Med gratis omvisninger og verksted på søndager, tilrettelagte formidlingstilbud for barn, ungdom og voksne samt arrangementer knyttet til utstillingsprogram og sesong. Ta kontakt for å få tilpasset omvisning eller verksted for deg eller din gruppe.

Formidlingshus06 Web

Aktiviteter for barn

Hver søndag er det gratis familieverksted kl. 12-15. Du kan også ta med deg utforskerposen inn i utstillingen eller være kreativ ved aktivitetsbordet.

Les mer
IOT 9131

Omvisning

Galleri F 15 tilbyr omvisning i alle utstillinger. Bestill omvisning til opptil 30 personer eller bli med på gratis omvisning søndager kl. 14.00.

Bestill omvisning
Varvin formidling 12HØY

Skole og barnehage

Galleri F 15 tilbyr omvisning for alle skoler, og i tillegg verksted for barnehage og barneskole. Vi samarbeider med Den kulturelle skolesekken i Viken og om Kunst i nærmiljø med Reier skole.

Les mer
Julian Opie WEB 11

Blikkåpner

Blikkåpnerne er ungdom i alderen 16-19 år som ansettes av Galleri F 15 til å formidle og kommunisere utstillingene til egen aldersgruppe og galleriets publikum. Vi søker nye blikkkåpnere hvert skoleår.

Les mer

Åpningstider

Bestill omvisning