Galleri F 15 tilbyr omvisning for alle skoler, og i tillegg verksted for barnehage og barneskole. Vi samarbeider med Den kulturelle skolesekken i Viken og om Kunst i nærmiljø med Reier skole.

 DSC5262

Skole

Galleri F 15 tilbyr gratis omvisning i våre utstillinger for alle skoleklasser. For barnehage og barneskole tilbyr vi omvisning og verksted. Elevene blir delaktige i det å se, assosiere og reflektere rundt opplevelsen av kunst. Utstillingens tema utforskes videre med praktiske oppgaver i F 15 verksted.

Les mer
ToBee 11web

Barnehage

Galleri F 15 tilbyr omvisning og verksted for de eldste barna i barnehagen. Barna blir delaktige i det å se, assosiere og reflektere rundt opplevelsen av kunst. Utstillingens tema utforskes videre med praktiske oppgaver i F 15 verksted. Det er mulig å spise medbrakt mat i F 15 verksted.

Les mer
 DSC5204

Den kulturelle skolesekken

Galleri F 15 samarbeider med den kulturelle skolesekken i Viken om bestillingstilbudet SE EN UTSTILLING. Alle videregående skoler i Viken fylkeskommune kan bestille omvisning i løpet av skoleåret på Galleri F 15.

Les mer
 DSC8958

Kunst i nærmiljøet

I dette kunstprosjektet samarbeider Galleri F 15 med 5. trinn på Reier skole om et tverrfaglig fordypningsprosjekt knyttet til utstillingene på galleriet. Programmet realiseres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Les mer
Formidling N+©kkeland05 H+©y

Digitale læringsressurser

Til utvalgte utstillinger utarbeides det en digital læringsressurs som kan brukes til for- og etterarbeid.

Les mer