BESØK OSS

Alby Foto Med Beskrivelse NO

Finn veien

Galleri F 15 ligger i Albyalléen 60, 1519 Moss. Se hvordan du kommer deg til galleriet og til Moss til fots, med bil eller kollektivt.

Les mer
Verksted07 Web

F 15 verksted

F 15 verksted har åpent drop-in verksted hver søndag fra klokken 12.00 – 15.00, også i monteringsperiodene til galleriet. Her kan man få oppgaver inspirert av kunstnerne og deres kunstverk og la kreativiteten strømme.

Les mer
Julebutikken (4 Of 16)

Galleributikk

Galleri F 15 har en egen galleributikk der vi tilbyr et bredt utvalg innen kunstbøker, design, kunsthåndverk og papirvarer. I tillegg vil du også kunne finne egenprodusert ting tilpasset enkelte av våre utstillinger og stedet. Det er også mulig å kjøpe galleriets egne publikasjoner.

Les mer
 MG 2352

Alby Kafé

Legg turen innom Alby kafé for rykende fersk hvetebakst som kanelboller og vaniljeboller, et stykke gulrotkake eller smak på den berømte albykringla. Av godt i glasset er det både kortreist eplemost fra Dyre Gård og ferskpresset appelsinjuice på menyen.

Les mer
Announcement 1 (1 Of 10)

Turmuligheter

Galleri F 15 ligger på Alby gård, midt i hjertet av landskapsvernområdet på Søndre Jeløy. Området ble opprettet i 1983 med hjemmel i naturvernloven.

Les mer
Naturhus01 Web

Naturhuset

Naturhuset er et formidlings-og informasjonsenter om naturforhold og kulturhistorie på Søndre Jeløy.

Åpningstider

Bestill omvisning